NİĞDE / MERKEZ - Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Mrt

Okulumuzda düzenlenen "Sıfır Atık"konulu resim ve öykü yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz

Mrt

3E ve 3A sınıflarımız Yeşilay Derneğini ziyaret etti.

Mrt

3 A ve 3 E sınıflarımızın hazırladıkları maskeleri sergiledik.Buket ÇAVUŞOĞLU ve Sibel TANRIVERDİ öğretmenlerimizi emekleri için tebrik ederiz.

Mrt

Avrupa Eğitim Vakfı tarafından çağrıya açılan 'Green Skills Award 2024' yarışmasına okul müdürümüz  Gökhan Balcı'nın desteğiyle İngilizce öğretmenimiz Saadet Mandacı rehberliğinde Çiğdem Akdoğan, Gülşen Ertosun, Aylin Demirdilek, Tülin Yaşar ve Cemal Sevim'in katkılarıyla başvurumuzu yaptık

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ocak 2024 ARGE Bülteni yayınlandı.

Ock

Okulumuzda Rehberlik Servisimiz ile işbirliğinde “Çocuğum ile Okuyorum”. Projesi başlattık. Ziya SELÇUK’un “Kırk Kere Söyledim” Kitabını Velilerimiz ile okuyarak 29 Şubat 2024 tarihinde Okulda birlikte kritiğini yapacağız. Projeye Katılan velilerimize Okulumuzdan Katılım Belgesi vereceğiz.
Aile eğitimindeki velilerimiz ile okumaya başlamıştık. Okuyan velilerimizden de güzel dönütler aldık. Ziya hocanın anlatımı herkesin anlayacağı tarzda. geçmişten günümüze günlük hayatta kullanılan kalıp cümleler üzerinde durmuş.. herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir yapıt olmuş. Ziya Selçuk eğitimci ve iyi bir gözlemci kimliği ile yazmış..
Tüm velilerimizin bu etkinlikten faydalanmasını diliyoruz

Ock

Karne heyecanı

Ara

Valimiz Cahit Çelik ve Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar'ın katılımları ile Türkiye Yüzyılı Geleceğin Sınıfı açılışını gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkürler

4E öğrencilerinin Günümüzün ve Geleceğin sorunu “Kuraklık “ konulu sunumları

İnsan Hakları Haftası Etkinliklerimiz

Alçı Kalıp Çalışmalarında boyama kısmına geçilmiştir

Kas

Yazar buluşmalarında bugün Melek ÇE hocamız vardı. Kendisiyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Teşekkür ediyoruz

Kas

Kadriye Dilber öğretmenimiz okulumuzda Ebru sanatı çalışmaları icra etmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz.