NİĞDE / MERKEZ - Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Dere Mah. 66 Evler Sok. Merkez/NİĞDE
Vizyon
İstiyoruz ki; Necip Fazıl ilkokulu; ulusumuza ve insanlığa yön veren, evrensel değerlerle düşünebilen, topluma ve çevreye saygılı,teknolojiyi eğitimde kullanabilen, diğer kurumlarla işbirliği yapabilen, sosyal etkinlik grupları oluşturarak; toplum içinde olmak istediği birey karakterlerini oluşturabilen bireyler yetiştiren, bir okul olsun. Böylece okulumuz; mükemmellik anlayışı içerisinde, sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek hizmetin yürütüldüğü çevrede “bilim ve kültür merkezi” olsun.
Misyon
Bizler;Necip Fazıl İlkokulu olarak bütün öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda yetiştirmek, onların; öğrenmeyi öğrenmelerini, kendi kendine yeten bireyler olmalarını, kişilik sahibi, kendine güven duyan, araştıran ve öğrenme duygularını harekete geçirebilen, yetenek ve ilgilerinin farkında olan ve bu özelliklerini yerinde kullanabilen bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Ders Başlangıç: 08:40 Öğle Arası: 12:15-12:55 Ders Bitiş: 14:30